BikkelBulletin #10 is uit!

In deze lustrumeditie van ons BikkelBulletin vertellen we je alles, nou niet alles maar wel veel, over waar we de afgelopen tijd mee bezig zijn geweest en waar we onze pijlen de komende maanden op richten. Over onze nieuwe koers, over groei bij DUO en Belastingdienst, over onze nieuwe vestigingen en ons team, over de klussen die we voor bedrijven en instanties doen en ook over afscheid, want dat hoort er ook bij. Je leest het hier! Eerdere edities vind je via deze pagina.

 

 

 

 

 

 

Please reload

Uitgelichte berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square